FM15 Sprint Cup #5

Tournament status

Finished

Érkezik a V. SprintCup! Azt követően hogy az Egyesült Államokban mertünk nagyot álmodni, jöjjön a következő Sprint Cup.

2015. május 2.-án David Beckham betölti a 40 évet, és ezen alkalomból a footballmanager.hu egy Beckham Sprint Cup-al jelentkezik. Én személy szerint soha nem szerettem (méé nyúltad le Victoriát te szemét???) de azt meg kell hagyni hogy a kivételes tehetségről beszélünk.

David már fiatalon megmutathatta hogy mit tud a labdáva, hiszen már 1994-ben - 17 évesen - felkerült a vörös ördögök nagycsapatába, de a kevés játéklehetőség miatt az 1994-1995-ös szezont a Preston North End csapatában töltötte kölcsönben. Egy hónappal a 20. születésnapja előtt tért vissza Manchesterbe, amit nyolc sikeres év követett. Hat Premier League-, két FA Kupa-, két Angol Szuperkupa, és egy-egy Bajnokok Ligája illetve Világkupa sikert követően – 2003 nyarán - elhagyta Manchestert és a Real Madridhoz igazol. Itt négy “gyenge” év alatt csak egy bajnokságot és egy szuperkupát tudott nyerni a királyi gárdával. Ekkor őt is megcsapta a pénz szaga, és egy horribilis összegért cserébe áttete a székhelyét Los Angelesbe. Ez idő alatt összeszedett két MLS címet – nem, nem Csányitól -, két fél szezont – na meg két csúnya sérülést - a AC Milan szineiben, majd a galaxisból visszatérve aláírt a Paris Saint-Germainhoz hogy egy kicsit picsi-pacsizon Ibrakadabrával (vagy ahogy egy jó barátom mondta, “mi is a beceneve? Zlatankadabra”, akkor jólvan akkor). Most pedig jön a filmes karrier?

 

Igen, jól sejtitek a "Bekcham" nevű SprintCup-on, a David Beckham önéletrajzában szereplő csapatokkal kell majd vitézkedni. A továbbjutó egy párhacon dől majd el, ezért a koncentráció elengedhetetlen része lesz a sikernek. Kezdés: 2015.05.03., vasárnap, 17:00 GMT +1

A szervert Knockout Cup formátumban kell létrehozni.

Választható csapatok: 

 Preston North End (League One)

 Manchester United

 Real Madrid

 Los Angeles Galaxy

 AC Milan

 Paris Saint-Germain

 

Sok sikert és jó szórakozást minden résztvevőnek!

by Buffon

Round 1

HU 1. Buff0n 1
Match 1
BYE 0
HU 9. Mangerd 1
Match 2
Match details
HU 8. klasszis 3
HU 5. hipohondra 2
Match 3
Match details
RO 12. jaxika 1
BYE 0
Match 4
HU 3. Joey 1
Match 5
BYE 0
HU 11. nosztaguru 5
Match 6
Match details
DE 6. SirNorbo 0
HU 7. Water 3
Match 7
Match details
HU 10. Böcse 1
BYE 0
Match 8
HU 2. Menyus 1

Round 3

Round 4

Round 4

Bracket refreshes every minute

Bugtracker

GOCLand.com, Home of Global Challengers

info@gocland.com