FM15 SprintCup #1

Tournament status

Finished

A Kupa vasárnap 16:30-kor kezdődik, a jelentkezésre is eddig van lehetőség. FIGYELEM: csak azok jelentkezzenek, akik biztosan itt tudnak lenni a Kupa ideje alatt, ami nagyjából 16:30-tól 19 óráig tart (természetesen aki hamar kiesik, előbb végez :D)!

A párharcokat a New Online Game/Versus/Knockout Cup résznél kell készíteni, így semleges helyszínen kerül sor a mérkőzésre és van lehetőség hosszabbításra és büntetőrúgásokra is.

A SprintCup (akárcsak a LiveCup) egy gyors lefolyású online kupa, amelynek pár óra alatt vége. Számításaink szerint maximális hossza 3 óra és ez is csak a döntőbe jutottakat érinti. Amint lejátszottad a meccsedet, máris játszhatod a következőt, majd a következőt és így tovább! :)

A SprintCup különlegessége, hogy EGY FÉLIDŐ alatt dől el a győztes kiléte! Tehát mindössze az első félidőt kell lejátszanotok és aki ott vezet az továbbjutott. A második félidőre csak akkor van szükség, ha az eredmény döntetlen a félidőben. Ha a teljes meccs döntetlennel zárul, akkor következik a hosszabbítás első félideje, aki itt vezet nyer, ha szükséges akkor a hosszabbítás 2. félideje, aki itt vezet nyer, illetve ha még ekkor is döntetlen az állás, akkor a büntetők következnek.

A képet így értelemszerűen arról az állásról kell feltölteni, ahol véget ért a párharc (félidő, meccs vége, hosszabbítás első félideje, hosszabbítás vége, büntetűrúgások után). Töltéstek fel a képet a párharchoz, írjátok be az eredményt és fogadjátok el. Ha ez kész, jöhet is a következő párharc!

Választható csapatok a Kalapok beosztás szerint: http://gocland.com/hu/hungary/fm2015/kalapok

Jelige: Villámkupa!

Röviden, itt nincs idő “pöcsölésre”, taktikázgatásra, ami a csövön kifér, azt tolni kell ezerrel!! :D

Round 1

HU 1. Water 1
Match 1
BYE 0
HU 9. Buff0n 2
Match 2
Match details
HU 5. hipohondra 1
Match 3
Match details
HU 12. nosztaguru 2
HU 13. Guba 0
Match 4
Match details
HU 4. zionduc 2
HU 3. Joey 2
Match 5
Match details
HU 14. Böcse 1
RO 11. jaxika 0
Match 6
Match details
HU 6. Pippo 2
HU 7. Mangerd 5
Match 7
Match details
HU 10. Lehi89 3
BYE 0
Match 8
HU 2. Menyus 1

Round 2

HU Water 1
Match 9
Match details
HU Buff0n 0
HU Joey 3
Match 11
Match details
HU Pippo 2

Round 3

HU Joey 2
Match 14
Match details

Round 4

HU Water 1
Match 15
Match details

Round 4

Bracket refreshes every minute

Bugtracker

GOCLand.com, Home of Global Challengers

info@gocland.com